Shpërthejnë protestat në Afganistan. Në qytetin lindor të Jalalabad, qytetarët dolën në protestë kundër përdorimit të flamurit të talebanëve në Afganistan.

 

Pjesëmarrësit mbanin në duar flamurin e vjetër të Afganistanit, ndërsa u raportua edhe për të shtëna me turmës.

 

Pamjet nga qyteti tregojnë protestuesit që zëvendësuan flamurin talebanë me atë të Afganistanit, moment ky i shoqëruar me brohoritje.

 

Zëdhënësi i talebanëve Zabihullah Mujahid ka deklaruar se diskutimet për flamurin kombëtar të ardhshëm kanë nisur dhe vendimi do të merret nga qeveria e ardhshme.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *