Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike ne Lezhe, ka reaguar per mungesen e energjjse ne zonen e Shengjinit.

 

Sipas OSHEE energjia eshte nderprere disa minuta kete te shtune dhe kjo ka ardhur si shkak i nje manovrimi.

 

Pavaresisht krizes energjitike qe ka prekur vendin, OSHEE garanton qytetaret se energjia nuk do te mungoje dhe se punonjesit e ketij institucionit jane ne gatishmeri pergjate 24 oreve per ti dhene zgjidhje te shpejte çdo problematike apo defekti qe mund te shfaqet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.