Subscribe

Për një artist imazhi është i rëndësishëm dhe pa diskutim edhe për Manjola Nallbanin e cila në një rrëfim ekskluziv në Këndo Këngën time ka treguar me shumë rreth karrierës së saj dhe jo vetëm.

 

E pyetur nga moderatori Ardit Roshi, për imazhin e saj  Manjola u shprehë:

 

Unë jam nga ato qenie që edhe mos të kisha këtë profesion do kisha shumë të rëndësishëm imazhin, është brenda shpirtit tim. Unë e dua të bukurën, jo thjeshtë ta ndërtoj në veten time por edhe kur e shikoj te të tjerët  më ushqen shpirtin.  As nuk ka prishur ndërtesa pa leje dhe as kam ndërtuar gjëra nga fillimi. Përpiqem të mbaj mirë atë që më ka dhënë perëndia, dmth nuk kam transformuar asgjë në fytyrën time .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *