Vendi ynë te merkuren do të ndikohet mga kalimi i një sistemi frontal i cili do të sjellë reshje shiu dhe stuhi me intesitet të lartë në zonën perëndimore në orët e para të mëngjesit . Me pas pritet qe te kete permiresim te motit.

Era do të jetë me drejtim Juglindje (SE) me shpejtësi 10-15 m/sek në bregdet. Valëzimi i forcës 5 me lartësi vale 1,5–2,0 metër në det të hapur. Temperaturat do të jenë me rënie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *