Moti i keq me erë të fuqishme këtë të shtunë ka shkaktuar përmbysjen e katër kamionëve por fatmirësisht pa të lënduar.

 

Në reagimin e saj Policia Rrugore ka deklaruar se për shkak të intensitetit të  fuqishëm të shpejtësisë së erës, do të pezullohet lëvizja e kamionëve me mbulesë deri në në një njoftim të dytë, për të evituar aksidentet rrugore.

 

Gjithashtu autoritet bëjnë apel të gjitha mjeteve që qarkullojnë në këtë aks rrugor dhe në aksin Tepelenë- Fier të ngadalësojnë shpejtësinë  dhe të tregohen të kujdesshëm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.