Mbi 20 fshatra të Lezhës kanë mbetur pa energji elektrike.

 

Në Kallmet, Balldren dhe Kolsh ka probleme me energjinë elektrike prej disa orësh tashmë.

 

Kjo erdhi si pasojë e motit të keq, i cili ka shkaktuar avari të shumta në rrjet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *