Sonila Meço është ndër ikonat e ekranit shqiptar, me një karrierë të gjatë në fushën e gazetarisë.

Dy ditë më parë, më 3 korrik Sonila ka festuar ditëlindjen dhe jemi të sigurt se do i vini në dyshim shifrat që do lexoni në reshtin pasardhës.

Sonila Meço ka festuar këtë vit 47-vjetorin e lindjes.

Pas mungesës së ndjerë në spektaklin shqiptar, Sonila Meço u rikthye si opinioniste në “Ferma VIP” në Vizion Plus dhe duket se publiku dhe gjithë dashamirësinë e shprehur, nuk do e lërë më të shkëputet.

Nuk kanë munguar as urimet nga ish-fermerët për Sonila Meçon, si Çiljeta apo Niko Komani./vizionplus.tv

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonila Meço (@sonilameco1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *