Modelja e njohur Stella Tennant ka ndërruar jetë në moshën 50-vjeçare. Ndarjen nga jeta të modeles e kanë konfirmuar familjarët e saj.

Në një dkelaratë për mediat, ata u shprehën: “Me trishtim të madh ne shpallim vdekjen e papritur të Stella Tennantit më 22 dhjetor 2020. Stella ishte një grua e mrekullueshme dhe një frymëzim për të gjithë ne”.

Ata kanë kërkuar nga mediat që të respektohet privatësia e tyre dhe se marrëveshjet për një shërbim përkujtimor do të shpallen në një datë tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *