Një modele 33-vjeçare nga Brazili ka humbur jetën në mënyrë misterioze, pas rënies nga kati i 12-të. Familja e viktimës së saj insiston se ajo nuk ka kryer vetëvrasje, por e kanë vrarë.

 

Nga ana tjetër, bashkëshorti i saj pretendon se ajo ishte ulur në kuzhinë, kur doli ballkon dhe u hodh. Vajza e saj katër-vjeçare tha gjithashtu se e kishte dëgjuar të ëmën të ulëriste para rënies, sipas mediave.

 

Nayara ishte e lindur nga një baba libanez dhe nënë spanjolle dhe jetonte prej 16 vjetësh në Santiago.

Leave a Reply

Your email address will not be published.