Mjeshtri i Madh, Mirush Kabashi është i sëmurë rëndë prej dy vitesh.

Ai ka kryer radioterapi për kurim dhe në përfundim të saj, një punonjëse e një spitali privat ka publikuar një foto bashkë me të.

Ajo vlerën figurën e Mjeshtrit të Madh dhe thotë se është i pazëvendësueshëm.

Pavarësisht sëmundjes, Mirush Kabashi shfaqet i qeshur dhe plot pozitivitet në foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *