Një operacion anti-kanabis është nisur nga ana e policise që prej orëve të para të mëngjesit duke angazhuar rreth 70% e kupoles së policisë.

 

Të angazhuar në këtë operacion kombëtar janë agjente anti-droge, drejtorite vendore te gjithe qarqeve të vendit dhe drejtues të komisariateve.

 

Gjithashtu për kontrolle nga ana e policisë po perdoren për monitorim dhe zbulim të parcelave me kanabis 50 drone dhe helikopterë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *