Subscribe

Çfarë ndodh me punimet e artisteve pasi ato i prezantohen publikut? Kjo është pyetja qe ngre artistja Edit Pulaj me ekspozitën e saj “Metrat e Fundit”.

 

Zhvendosja e punimeve ne një tjeter hapësire, duket se është shqetësimi me i madh per piktoret. Ndaj edhe Edit Pulaj ka vendosur te japë nje mesazh, duke sjelle punimet e saj qe nga koha kur studionte ne Londër.

 

Abstraksioni mbizotëron ne punimet e artistes, ku dominojnë ngjyra e kuqe  e zeza dhe bluja. Ekspozita do te qëndroje e hapur deri ne 6 Tetor, ne galerinë Kalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *