Metal Slug Code: J është kapitulli i ri i serive kohore SNK që mbërrijnë në platformat mobile në vitin 2020, brenda rivendosjes së markës që tashmë ishte njoftuar nga kompania shumë kohë më parë dhe u materializua në këtë pikë me një trailer të parë për të paraqitur lojën .

Përveç kësaj duhet të ketë edhe një episod të ri që del në konzola në vitin 2020, i cili sidoqoftë duhet të dalë nga një projekt tjetër. Metal Slug Code: J është ende një titull provues por me sa duket zhvillimi tashmë është duke u zhvilluar, i është besuar TiMi Studios dhe botuar nga Tencent.

Siç ishte mjaft logjike të pritej, por gjëja mund të mos i pëlqejë vetëm fansat e kapitujve klasikë, ky titull i ri përvetëson një grafikë 3D që përpiqet të rifillojë stilin kanunik të serialit, me një vendosje të tipit 2.5D që ka kuptim thellësi me përdorimin e tre-dimensioneve, duke ruajtur veprimin në një strukturë klasike dy-dimensionale.

Rezultati është mjaft i këndshëm, duke menduar edhe për kontekstin në të cilin loja do të dalë, por ne jemi mjaft larg nga sharmi i SNK origjinal.

Ne mezi presim të dimë datën e lëshimit të Metal Slug Code: J, mbase ne nje moment edhe ne konsolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *