Në një kohë që në Shqipëri zhvillohen zgjedhjet lokale, Presidenti Meta i cili nuk e njeh këtë proces,  po shijon rrezet e diellit dhe plazhin e fund qershorit.

Kreu i shtetit i ka bërë jo pak karshillëk mazhorancës duke nxjerre një foto në facebook, bashkë me zëdhënësin e tij, Tedi Blushi.

Meta nuk kursen ironinë jo vetëm nëpërmjet fotos në plazh me Tedi Blushin por edhe me postimin përkrah fotos.

 

Të dashur miq! 
Sot me Blushin tim duke shijuar këtë të dielë historike plot diell dhe muzikë.

 

One thought on “Meta plazh e ironi me zgjedhjet: E diel historike me diell dhe muzikë

Leave a Reply

Your email address will not be published.