Presidenti Ilir Meta dhe lideri I opozitës Basha falenderuan qeverinë e SHBA për ndihmen që dha personelit mjekësor shqiptar në betejen kundër Covid 19 duke dhuruar mjete mbrojtëse.

 

“Mirënjohje qeverisë amerikane dhe Komandës Europiane të SHBA për asistencën humanitare që i japin vendit tonë në këtë situatë kritike.”, shkruan kreu I shtetit në faqen e tij në facebook.

 

 

Të njëjtin falenderim e pati edhe Basha.

 

Falenderime dhe mirënjohje @USAmbAlbania dhe aleatit tonë strategjik për ndihmat kaq të nevojshme në paisje dhe veshje mbrojtëse për personelin tonë shëndetësor! Nuk jemi vetëm! #ditemetemira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *