Një bombël në një byrektore ka marrë flakë mesditen e kësaj të hëne.

Ngjarja ka ndodhur në një biznes të vogël perbal ambulances qendrore të Elbasanit.

Është dashur nderhyrja e zjarrefikseve që të normalizohej situata  duke shuar zjarrin.

Kjo pasi shpërthimi i bombolës dhe I të tjerave që ishin në dyqan mund të sillte dëme të mëdha pasi biznesi ndodhet në katin e parë të një pallati banimi në lagjen “Kongresi i  Elbasanit:.

Fatmirësisht përvec dëmeve materiale nuk ka pasur persona të lënduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.