Ka disa kohë që kanë zbuluar lidhjen dhe planet e tyre për të ardhme, Po flasim për Klea Hutën dhe Elgit Dodën, Po rështë dashur vetëm një fotografi me tullumbacë rozë në instagram dhe kanë shpërthyer aldimet mbi një shtatzëni të mundshme të Kleas.

 

Nuk zgjati shumë dhe ishte pikërisht ajo që sqaroi këtë gjë. Në një intervistë për Rudina Magjistarin ajjo shpjeoi që tullumbacët nuk kishin fare të bënin me një shtatzëni apo  një lidhje dhe nëse do të ndodhte në në të ardhme ajo do ta thotë vete menjëhere!

 

“Është një gjë krejtësisht tjetër nga ajo që është komentuar. Duke qenë se jemi imazhe publike, duhet edhe të jemi të kuruar në çdo kohë. Kam bërë ca kërkime dhe kam parë se si duhet të jetë i kuruar imazhi në Instagram… Kaq ishte”./Living

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *