Meghan Markle dhe princi Harry sapo kan përfunduar një udhëtim në Edinburgh, dhe dukesha e ardhshmeështë shfaqur kështu:

Një veshje e thjeshtë por me shumë stil! Ajo që duket se është kundër rregullave është pikërisht çanta e saj! Sipas rregullave mretërore në takime apo udhëtimi çanta duhet të jet në formën e (clutch) ne mënyrë të tillë që mos të shkëmbej takime me personat e tjerë të cilët nuk i njohin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *