Tre fëmijë të vegjël francezë u mbytën në brigjet e Normandisë kur varka me të cilën po udhëtonin u godit nga një dallgë e madhe.

 

Fëmijët po ludnronin së bashku me prindërit e tyre në një largësi prej 0.5 miljesh larg nga plazhi Agon-Coutainville në jug të Cherbourg.

 

Edhe pse ekipi I shëptimit mbëriti me shpjetësi në vendngjarje, fëmijët nuk mundën që të mbijetonin pasi kabina në të cilën ata ndodheshin ishte nën ujë.

 

Fëmijët ishin dy vajza, motra me njëra tjetrën të moëshës 13 e 9 vjeç dhe një djalë I moshës 7 vjeç.

 

Nëna e dy vajzave, e intervistuar nga e përditshmja Ouest-France, tha se “gjithçka ndodhi kaq shpejt sa ata nuk kishin kohë as të bërtisnim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *