30 shtatori shënon ditën e fundit për mijëra banorë të Tiranës dhe Durrësit për të ndjekur televvizorin në transmetimin analog.

 

Kalimi  në sistemin dixhital nis të martën në 1 tetor e për pasojë të gjithë klientët duhet të jenë të pajisur me dekoder DVB-T2, në të kundërt nuk do të mund të shohin asnjë kanal në televizorin e tyre.

 

Edhe këtë herë Platforma Tring vjen me ofertat më të mira në treg.

 

Qytetarët mund të pajisen me Aparat Tokësor dhe kartë smart për 4,300 lekë si dhe me dhuratë 3 muaj abonim. Ndërsa për 12 muaj abonim se bashku me  kartën smart për 10,900 lekë, duke marrë edhe aparatin tokësor dhuratë.

 

Përmes këtij dekoderi qytetarët mund të shohin 64 kanale: Tring dhe kombëtare, falas. Kanëlet kombetare mund të ndiqen në çdo kohë, pa qenë nevoja të keni abonim aktiv.

 

Platforma Tring ofron për shikuesit, një shumëllojshëmri kanalesh, me një programacion të pasur për të gjithë familjen.

 

Në Tring do të mund të shihet edhe eventii më i madh futbollistik, UEFA Champions League, si dhe 6 kampionate të tjera sportive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *