Gjykata e Apelit ne Gjirokaster la në fuqi masën “Arrest me burg” për mesuesin e fshatit Kalasë në Delvine, Neshat Tepelena.

 

Ai u arrestua pasi u akuzua nga dy nxenese të mitura 10 dhe 11 vjece për ngacmime seksuale në ambjentet e shkollës, pavarësisht se vete mesuesi nuk I ka pranuar këto akuza.

Gjykatesi Artan Banushi la ne fuqi vendimin e shkalles se pare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *