Një 31-vjeçare është proceduar në gjendje të lire pasi mbante lokalin hapur në kundërshtim me aktin normativ dhe ushtronte aktivitetin pa licencë.

Si pasojë e monitorimeve për zbatimin e masave të marra për parandalimin e përhapjes së COVID-19, është proceduar shtetësja me iniciale A. H.

Ajo jo vetëm mbante hapur lokalin “Bar Kafe” në administrim të saj në lagjen nr. 17 në  Durrës, por nuk e kishte pajisur biznesin me licencën përkatëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *