Subscribe

Këshilli i Bashkisë së Matit zhvilloi një mbledhje të jashtëzakonshme mbrëmjen e së enjtes për ngjarjen e rëndë ku 3 punonjes te bashkise u vrane ne fshatin Shelli teksa punonin per hapjen e nje rruge.

 

Këshilli iu akordoi tre punonjësve të vrarë titullin e lartë “Nderi i Bashkisë Mat”.

 

Po në këtë mbledhje është vendosur akordimin i një fondi prej 1 milion lekësh të rinj për shpenzimet mortore të tre familjeve.

 

Gjatë ditës së sotme jane  zhvilluar vizitat tek familjet e tre viktimave që ndodhen në fshatrat, Shëlli, Burgajet dhe Zenisht ndersa me pas u percjellja e viktimave per ne banesen e fundit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *