Subscribe

Ndërkohë që në Elbasan krimi wshtw nw nivele shqetwsuse pasi bandat po ekzekutojnë rivalët e tyre në mes të qytetit në atentate mafioze, Enkeleda Kapedani, drejtuesja e gjykatës së këtij qarku wshtw shfaqur nw video nw rrjetet sociale nw shkelje tw etikws. Emri i kësaj gjyqtareje u përmend pasi në dhjetor të 2019, liroi nga burgu Viktor Ymerin një nga anëtarët e bandës së Gaxhait.

 

Në këto pamje shihet drejtuesja e Gjykatës së Elbasanit, e cila shfrytëzon zyrën e saj pwr tw reklamuar veshjet, ndwrsa videot shoqwrohen edhe me kwngw dedikuar mafias.

 

Në këto pamje shihet drejtuesja e Gjykatës së Elbasanit, e cila shfrytëzon zyrën e saj për të reklamuar veshjet, ndërsa videot shoqërohen edhe me këngë dedikuar mafias.

 

Inspektori i Lartë i Drejtësisë ka nisur menjëherë një hetim disiplinor ndaj Kapedanit pasi u njoh me videot e publikuara.

 

“Vizion Plus” kontaktoi me gjyqtaren Kapedani e cila tha se nuk ka asnjë koment për hetimin ndaj saj. Sa i takon videove, ajo tha se ia kanë vjedhur dhe më pas ia kanë publikuar në rrjetet sociale. Enkeleda Kapedani u emërua kryetare e Gjykatës së Elbasanit në 30 shtator 2020, pas dorëheqjes së gjyqtarit Zihni Shahu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *