Një lokal në zonën e plazhit në Durrës ka marrë gjobë 1 milion lekë pse ushtronte aktivitet me muzikë.

Masa administrative u mor nga punonjësit e policisë që po kryejnë kontrolle për të parë sa po zbatohet akti normativ.

Të hënën qeveria vendosi të mos lejojë hapjen e klubeve të natës, diskove, lounge bareve dhe çdo lloj shërbimi të kësaj natyre në mjedise të mbyllura ose të hapura nga subjektet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *