Në këtë moment të rëndësishëm të përballjes me koronavirusin të gjithë përfaqësuesit e autoriteteve shendetesore por edhe vtë personeli mjekësor përsërit herë pas herë këshillat e rëndësishme për qytetarët.

Rregullat e reja te ndërmarra nga qeveria pikërisht si masa parandaluese për përhapjen e COVID-19, kanë në mënyrë të vecante në focus kufizimin e lëvizjes , mbajtjen e higjenës dhe telefonate me numrin e urgjencës 127 për cdo raste shqetësimesh shëndetësore të njëjta me ato të koronavirusit.

Edhe Ministrja Manastirliu ka përsëritur nëpërmjet një statusi në facebook të gjitha rregullat dhe këshillat që duhet të kenë parasysh qytetarët

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *