Lëpusha prej disa ditësh ka ngelur pa drita dhe i izoluar.

 

Banorët kërkojnë ndërhyrjen e qeverisë dhe bashkisë së Malësisë së Madhe për zgjidhjen e problemit.

 

Ata thonë se faturat e energjisë elektrike janë të detyruar t’i pagujnë, teksa rrjeti i energjisë është i vjetruar aq sa pjesën më të madhe të stinës së vjeshtës dhe dimrit e kalojnë në errësirë.

 

Prej disa ditësh fshati është i izoluar për shkak të dëborës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *