Subscribe

Vendimi i Valerit për t’i lënë pushim nuk është pritur mirë nga disa prej fermerëve të tjerë, ku ka pasur dhe debate mes kryefermerit dhe Gledisit.

Teksa po bisedonte me Florin, Gledisi ka folur për “përplasjen” e tij me Valerin.

Sipas tij, Valeri është acaruar aq shumë sa e ka quajtur atë “kuzhinier i dështuar”.

Flori tha se kjo është një gjë shumë e tepërt dhe Valeri ka kaluar limitetet e tij.

Pjesë nga biseda:

Gledisi: I prisha planet kur shkova.

Flori: Pse u mërzit?

Gledisi: Shumë kaloi çdo gradë dhe më tha je kuzhinier i dështuar.

Flori: Kjo është shumë e rëndë, ka shkuar në personale.

Gledisi: Hipokrit, ai ka ngrënë shumë herë ushqimet e mia. /vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *