Në dasmën e  famshme të balerinit shqiptar Kledi Kadiu, nuk mund të mungonte as kapitetni Lorik Cana dhe Igli Tare. Të tre shihen të qeshur, të veshur shik dhe shoqëruar me mbishkrimin në foto ’’Urimet më të mira për vëllaun tonë Kledin !!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *