Shoferi i një kamioni u aksidentua këtë të hënë në Kukës.

Teksa po drejtonte mjetin, 37-vjeçari ka humbur dalë nga rruga dhe ka rënë në liqen.

Polumbaret po vijojnë kërkimet për gjetjen e trupit të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *