Situatë e rënduar si pasojë e borës në fshatrat malorë të juglindjes së vendit.

 

Si pasojë e reshjeve të borës me intensitet të lartë problematikat kanë qënë të shumta në fshatrat malorë të qarkut.

 

Situata më e rëndë paraqitet në akset nacionale Maliq – Lozhan dhe Korçë= Ersekë- Leskovik ku qarkullimi bëhet vetëm me zinxhirë.

 

Një situatë e tillë pranohet nga kryetari i bashkisë Maliq Gezim Topciu dhe nën kryetari i bashkisë Korçë Thanas Tona.

 

 

Ne foto aksi Lozhan-Moglice

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.