Orientimi seksual i kryeministres serbe Ana Brnabiç vijon të përflitet në media.

 

Sipas mediave serbe, kryeministrja Brabaniç dhe partnerja e saj Milica Djuriç janë në pritje të një fëmije.

 

Gazeta “Gloria” shkruan se shtatëzania është bërë me anë të fekondimit artificial në Qendrën për Radiologji dhe Rezonancë magnetike. Qendër kjo ku është e punësuar dhe vetë Milicia.

 

Megjithatë një gjë e tillë ende nuk është konfirmuar nga Brabaniç e cila nuk ka pranuar që të jap një koment në lidhje me këtë gjë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *