Kryeministri Edi Rama menjëherë pas kthimit nga vizita zyrtare në Frankfurt, do të mbledhe qeverinë për të bërë bilancin dhe menaxhuar situatën pas termetit të kësaj të shtune.

 

Informacionet bëjnë me dije se mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë  do të zhvillohet në orët e mesnatës kur  kryeministri Rama mbërrin në Shqipëri.

 

Ndërkohë kujtojmë se si pasojë e termetit, shefi i qeverisë ka anuluar edhe vizitën në SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *