Monika Kryemadhi shkruan në facebook se pas viteve të fundit qeverisje të gjithën në një dorë të vetme, Rama e ka cuarf vendin ne drejtimin e gabuar.

Drejtuesja e LSI thotë se sot ka më pak punë dhe më shumë emigracion drejt vendeve të BE, raporton Vizion Plus.

 

Në 4 vitet e fundit Rama ka patur qeverinë në dorën e tij, për të qeverisur si të dinte më mirë ai. Sot ka më pak punë, më shumë emigracion dhe gjërat po shkojnë në drejtimin e gabuar.

 

Drejtuesja e LSI shton se shqiptarët nuk mund të humbasin më kohë dhe duhet ta dërgojnë në shtëpi Ramën më 25 prill.

 

 

Shqipëria nuk mund të presë deri në 2030-ën për të marrë ndihmë. Në Prill 2021 dërgojeni Ramën në shtëpi dhe zgjidhni një qeveri që do të sjellë ndihmë të prekshme dhe të shpejtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *