Një ngjarje tronditëse është shënuar në Britaninë e Madhe. Një adoleshent goditi më shumë se 100 herë me thikë nënën e tij dhe më pas telefonoi qetësisht policinë.

Rowan Thompson, 17 vjeç, sapo ishte kthyer nga vrapi kur sulmoi për vdekje të ëmën në shtëpinë e tyre në fshat.

Ngjarja ka ndodhur me 1 korrik të vitit të kaluar. Rowan telefonoi policinë dhe njoftoi: “Unë sapo vrava nënën time. Më sillni një çantë.”

Rowan pritej të gjykohej në gjykatën e Winchester në tetor, por u gjet i vdekur në një spital në Greater Manchester.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *