Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar rezultatin e zgjedhjeve parlamentare të 11 qarqeve.

 

Qarqet që janë miratuar këtë të martë janë: Dibër, Berat, Durrës, Shkodër, Vlorë, Gjirokastër, Shkodër, Tiranë, Elbasan, Korçë dhe Fier.

 

Kujtojmë se në datën 1 maj, KQZ miratoi rezultatin edhe në qarkun e Kukësit.

 

Ndërkohë, partitë politike kanë pesë ditë kohë për ankimimin e rezultateve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *