KPK ka konfirmuar në detyrë ish-kreu i Krimeve të Rënda, Besim Hajdarmataj.

 

Në procesin e vettingut Hajdarmataj është përballur pa probleme ku ka dhënë detaje në lidhje me disa dosje.

 

Ne perfundim te procesit te rivleresimit, KKPK vendosi, konfirmimin ne detyre te tij dhe  trasnferimin e dosjes per pretendimin e shkeljeve disiplinore.

 

Ndërkohë duke iu referuar relacionit të Komisionit, Hajdarmataj rezulton se nuk ka prona të paluajtshme dhe pasuria e tij përbëhej nga disa depozita bankare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *