Me pankarta dhe me lule në duart, qytetare të ndryshëm, mbështetes të komunizmit dhe diktatorit Enver Hoxha nuk kanë munguar në homazhet e 5 Majit.

Ata kanë shkuar në varrezat e Dëshmorëve të Atdheut për të nderuar Enver Hoxhen dhe komunistet e tjere qe dhanë jetën për clirimin e vendit.

 

“Rroftë Partia Komuniste Shqiptare” dhe “Lavdi shqiptarit të madh Enver Hoxha”, ishin disa nga pankartat me të cilët nostaligjiket e komunizmit u shfaqen tek varrezat e dëshmorëve pak pas përfundimit të ceremonive ku ishin të pranishëm drejtuesit më të lartë të vendit.

 

Vec kësaj ata kishin vendosur edhe fotografin e diktatorit të cilin e nderuan me grushtin lart.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *