Kur nuk gjejmë frymëzimin e duhur, të gjithë i kthejmë sytë nga pasarelat e modës. Këto më poshtë ishin disa nga ngjyrat të cilat u shfaqen të papritura për pranverën e 2018. Hidhini një sy :

1-Roza dhe e kuqja:

2-Portkalli pastel dhe bezhë:

3-Gri dhe e verdhë:

4-Ngjyra e ullirit dhe roza e ndezur:

5-E verdha dhe bluja:

6-Roza dhe lejla pastel:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *