Jennifer Lopez ka treguar se nuk konsumon alkool, dhe për këtë ka një arsye.

 

Për të ruajtur një lëkurë të shëndetshme, artisja preferon që të qëndrojë larg alkoolit.

 

“Unë nuk pi alkool as kafe. Kjo shkatërron lëkurën tuaj ndërsa plakeni.”

 

Lopez gjithashtu shmang daljen në diell, por kur e bën atë, ajo sigurohet që të lyhet me krem mbrojtës kundër rrezeve të diellit. Për më tepër, ajo pi shumë ujë, si dhe fle të paktën 7 ose 8 orë gjumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *