Karantina I ka shtyrë personazhet e showbiz-it të nxjerrin në pah shumë gjëra të cilat nuk I kishim ditur më parë. Këtë rradhë ka qënë Kim Kardashian e cila ka publikuar disa foto të vjetra të saj.

39-vjeçarja shprehet në postimin e saj në Instagram, se këto janë disa nga kujtimet e saj më të mira, por shpresojmë që më vonë të mos pendohet për këtë veprim!

“Unë ruaj gjithçka dhe kam qenë duke organizuar fotot e mia gjatë karantinës dhe kam gjetur të gjitha fotot e mia të vjetra! Kaq shumë xhevahire të mira! Mbani mend ndonjë nga këto pamje? Ose djegien nga dielli që pësova në Meksikë. Shfletoni për të parë”, shkruan Kim.

Fotot I përkasin vitetve 2000 – 2010 dhe shohim një Kim ndryshe dhe më tepër natyrale, sigurisht para ndërhyrjeve të sotme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *