Caitlyn Jenner arriti të nevrikosë ish bashkëshorten Kris, me librin autobiografik, ku thoshte se Kris e dinte prirjen e saj. Kjo temë u lakua shumë dhe Kim ishte mbështetja kryesore e nënës së saj.

 

 

Në intervistën e dhënë së fundmi, Caitlyn thotë se Kim në njëfarë mënyre i ka kthyer shpinën: “E dua shumë Kim dhe mendojse është një person i mrekullueshëm. Por të jem e sinqertë me ju skam folur me të prej një kohe të gjatë. I kam lënë gjërat të qetësohen. Kështu që po mbaj distancën time. Ka shumë dramë në familjen Kardashian.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *