Vendimi i qeverisë për shfuqizimin e nenit 4 të VKM-së për tarifat e provimeve të mbartura, ka tërhequr nga protesta studentët e Shkodrës.

 

Këshilli Studentor në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, bëjnë me dije se tashmë pas heqjes së nenit 4 të VKM, ato nuk do të jenë pjesë e protestës.

 

Përmes një letre ku bëhet me dije tërheqja e Këshillit Studentor i Universitetit Luigj Gurakuqi, kryetari dhe sekretarja e Këshillit Studentor, Hysmir Idrizi dhe Albana Bushati i kanë falenderuar studentët për pjesëmarrjen e tyre në protest si dhe kanë inkurajuar të gjithë studentët që të vijojnë procesin mësimor në mënyrë të rregullt.

 

One thought on “Keshilli Studentor i Shkodrës tërhiqet nga protesta

  1. Pershendetje,
    Ju lutem terhiqni lajmin pasi nuk eshte njoftim zyrtar dhe i publikuar ne faqen zyrtare . Kjo ishte nje shkrese falenderuese me teper per studente e USH dhe se ne kemi qene dhe jemi krah te cdo interesi studentor. Dhe sot madje takimi ka qene per te marre nje pergjigje institucionale nga rektori per prblemin ne fjale.
    Faleminderit Hysmir , ne cilesine e kryetarit te keshillit studentor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *