Subscribe

Spektakli që thuajse për një vit ka qenë pjesë e programacionit televiziv të Vizion Plus, vazhdon udhëtimin e tij nga sheshi në shesh , nga qyteti në qytet.

 

Artistë të këngës popullore tradicionale por edhe të muzikës moderne , kanë shkëmbyer emocione me publikun Elbasanas, për rreth 2 orë e gjysmë.

 

Spektatorë tejet të nxehtë , ndoshta dhe për arsye të temperaturave të kësaj stine, janë freskuar e argëtuar nga fillimi në fund duke vallëzuar e kërcyer nën ritmet shqiptare.

Eventi qe u zhvillua nen kujdesin e Bashkisë sëqytetit dhe kryetarit te saj z. Gledjan Llatja, solli si rrallëherë  emrat më të mirë të këngës popullore të cilët interpretuan këngë të autorëve të famshëm Elbasanas si Mustafa Bodini e Isuf Myzyri , por edhe këngë te tjera te trashëgimisë kulturore shqiptare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.