Kryeministri edi Rama ka reaguar në lidhje me arrestimet e kryera për grabitjet tek aeroporti i Rinasit.

 

Përmes një statusi në Twitter, shefi i qeverisë shkruan se ndalimi i katër personave është një provë për Policinë e Shetit e cila sa më shumë sa më shumë sulmohet aq më shumë rritet forca e saj goditëse.

 

“Ndalimi i 4 personave të përfshirë në grabitjen e aeroportit,një zhvillim inkurajues në rrugën e ndalimit dhe ndëshkimit ligjor të të gjithë autorëve të krimit?Policia e Shtetit duhet të provojë përditë se sa më shumë sulmohet e baltoset,aq më shumë rritet forca e saj goditëse”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *