Sonte në Londër, Kate Middleton bëri kthimin e saj të parashikuar në jetën publike që nga shpallja e shtatzënisë së saj të tretë për të bashkë-organizuar një pritje për punëtorët e shëndetit  në nder të Ditës Botërore të Shëndetit Mendor me Princin Ëilliam dhe Princ Harry. Dukesha e Kembrixhit u filmua nga një gazetar që arriti në ngjarjen e Pallatit të Buckinghamit në një vishje prej  795 dollarë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *