Komisioni i ankimimeve dhe sanksioneve rrezon per te dyten here partine demokratike te drejtuar nga Berisha.

 

Me shumice votash, KAS, vendosi te le ne fuqi vendimin e komisionerit te zgjedhjeve Ilirjan Celibashi  qe rregjistroi partine demokratike zyrtare me kryetar te komanduar Enkelejd Alibeaj.

 

Grupimi qe njeh per kryetar Berishen kerkoi qe vendimi i Celibashit te pezullohej deri sa te shprehej kolegji zgjedhor se cila nga dy PD-te ka te drejten e rregjistrimit per vendoret e majit.

 

Tanime beteja e fundit ligjore e Berishes do te zhvillohet ne Kolegjin Zgjedhor.  Ai do ta shqyrtoje çeshtjen ne 27 mars.

 

Vendimi eshte i formes se prere dhe i jep fund betejes mes dy partive demokratike se kujt i takon qe ne zgjedhjet e 14 majit te garoje me simbolet e partise demokratike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *