Modelja 25-vjeçare dhe komediani 38-vjeçar u vunë në dukje në drejtimin e Maratonës së New York 2017, në New York City.

Kjo ishte marathona e parë e Karliyt. Ajo u fotografua shumë e qeshur dhe e qetë.

Karlie postoi një selfie me medaljen e saj të  maratonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.