22 refugjatë nga Lindja u kapën këtë të martë nga policia kufitare e Korçës dhe oficerët e Frontex.

 

Emigrantet kryesisht sirianë, algjerian e marokene u ndaluan teksa po hynin më këmbë ilegalisht nga Greqia. Pas ndalimit ata u shoqëruan drejt qëndrës së akomodimit të përkohshëm ku u moren ne ne pyetje.

 

Ndërkohë më herët në qytetin e korcës, dy emigrantë siriane ranë pre e grabitjes. Pasi u ishte premtuar transporti drejt tiranes refugjateve iu me forcë paratë dhe telefonat celulare.

 

Ne lidhje me kete ngjarje policia arrestoi kater te rinj si autore te ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *