Subscribe

Ish-ministri i Mjedisit, Lefter Koka ka mbajtur një qëndrim mohues ndaj 3 akuzave që rëndojnë ndaj tij në lidhje me çështjen e abuzimit me inceneratorët.

 

Ai ka pohuar para togave të zeza se ka zbatuar vetëm ligjin.

 

“Kam zbatuar ligjin”, mësohet të jetë shprehur Koka.

 

Koka akuzohet për veprat penale “Shpërdorimi i detyrës”, “Korrupsioni aktiv i funksionarëve të lartë shtetërorë ose i të zgjedhurve vendorë”, “Korrupsioni pasiv i funksionarëve të lartë shtetërorë ose i të zgjedhurve vendorë” dhe “Pastrimi i produkteve të veprës penale apo i veprimtarisë kriminale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.